Renovolution

Renovatie artdeco woonst
(September 2006 – September 2007)

De eerste grote opdracht voor Renovolution was de verbouwing van hun woning van 1500m2 met zaak en dit op een jaar tijd. Deze uitdaging was groot . Renovolution is van start gegaan met een enkele teams van aannemers onder leiding van architect Bart van Wetter en interieurarchitect Lieve De Paepe.  
De draagmuren bleven behouden. De achterbouw werd afgebroken en heropgebouwd.
Alles werd voorzien van isolatie. Nieuwe elektriciteit en sanitair.,
Een grote glaspartij werd voorzien in de achterbouw met houten blokkaders. De draagstructuren werden verwerkt achter zwart glas.
De vloeren van de gelijkvloers zijn in een witsteen (crème à moza) in variabele stroken. De marmeren rosé aurore vloeren zijn gebleven en de Parket met inlegwerk is ook gebleven.
In de woonkamer die een trapniveau lager ligt heeft Renovolution gekozen voor een notenhouten parket.
Deze 2 materialen zijn doorgetrokken als hoofd materiaal en komen in de woning steeds opnieuw voor.

De keuken is een strak kook en werkeiland. Het werkeiland is voorzien in Inox met notenhouten massieve schuiffronten aan de tuinzijde en inoxen fronten aan de muurzijde. Het kookeiland is voorzien in witte composite. De twee eilanden zijn aan elkaar geschakeld doormiddel van een notenhouten verbindingsstuk. Alle toestellen werden weggewerkt in twee kolomkasten die weggewerkt zijn achter hoge opendraaiende deuren.

De inbouwkasten van de dressing, woonkamer, eetkamer en keuken zijn vervaardigd in mdf met verdoken greep.

De badkamer is een totale ontspanningsruimte geworden met oosterse toets,
Het bad werd verwerkt in een witstenen sokkel. De wastafel werd uitgewerkt in crema mosa.
Er werd een inloopdouche voorzien die plaats biedt voor 3 à 4 personen.

HEEFT U INTERESSE IN EEN PROJECT ZOALS DIT?
CONTACTEER ONS VOOR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE.